Westerkaap

Fietsendieven actief

9 oktober 2023Karin Jensma

Aan de Westerdoksdijk zijn vorige week een elektrische bakfiets en stadsfiets gestolen. Ze stonden voor de ingang van Kern D, bij het bellenbord. De fietsen waren met kettingen vastgemaakt aan het fietsenrek.

Heeft u iets gezien?

De bakfiets is op dinsdag 3 oktober tussen 18:27 en 18:30 uur gestolen. De stadsfiets is gestolen tussen zaterdag 7 oktober 16:00 en zondag 8 oktober 9:00 uur. Heeft u iets gezien? Laat het dan svp weten aan het bestuur via bestuur@westerkaap2.nl

Verklein de kans op diefstal

Om de kans op diefstal te verkleinen is het het beste om twee deugdelijke sloten te gebruiken. Zet uw fiets bij voorkeur binnen in uw eigen berging. Kan dat niet, parkeer dan in de parkeergarage op de  daarvoor aangewezen plekken of buiten. Maak dan altijd het kettingslot vast aan een fietsenrek.

Wees alert

Wees alert op verdachte mensen bij ons pand. Let ook op wie er met u meeloopt het pand in, ook als u via de parkeergarage binnenkomt. Waarschuw desnoods de politie.

In geval van diefstal

Als er ondanks deze maatregelen toch diefstal plaatsvindt, doe dan altijd aangifte. Dat kan digitaal via deze link. Informeer ook onze contactpersoon bij de politie (petra.goldstein@amsterdam.politie.nl) en indien gewenst het bestuur via bestuur@westerkaap2.nl