Westerkaap

Nieuwe beheerder Parkeergarage WK1en2

8 december 2014Sineke Middel

Nieuwe beheerder parkeergarage

Vanaf het begin werd onze parkeergarage beheerd door Parkeergebouwen Amsterdam, een bedrijf dat ressorteert onder de Gemeente Amsterdam. Een maand geleden kregen wij het bericht dat de Gemeente Amsterdam stopt met het beheer van garages, die geen eigendom zijn van de gemeente. Wij moesten dus op korte termijn op zoek naar een andere beheerder. Wij zijn blij die uiteindelijk gevonden te hebben.
De garage gaat beheerd worden door TKH Parking+Protection in combinatie met Scanton Parking. Voor de speedgate en het toegangscontrolesysteem hadden wij al een contract met Scanton Parking, ook een TKH onderneming. Wij gaan nu dus gebruik maken van de meldkamer van TKH. Ook wordt er een extra camera geplaatst bij de toegang van de garage. Dit betekent dat als u vanaf die plek contact zoekt met de meldkamer er niet alleen een spraakverbinding is, maar dat u én uw auto, ook in beeld komt bij de meldkamer. TKH gaat het passenbestand beheren en houdt dus exact bij wie er in het bezit is van een toegangspas en om welk pasnummer het gaat. In geval van verlies kan dan ook het juiste pasnummer geblokkeerd worden. Heeft u een nieuwe pas nodig of dient een pas geblokkeerd te worden, stuur dan een mail aan het bestuur van de VvE bestuur@westerkaap2.nl.

Een nieuwe pas kost € 25,- en een mutatie (blokkeren, activeren, wijzigen) van een pas kost € 10,- contant te voldoen. Ook gaat TKH eens per kwartaal de garagevloer reinigen.
Wij hopen op een plezierige en storingsvrije samenwerking met TKH Parking+Protection en Scanton Parking.

8 december 2014
Bestuur VvE Westerkaap2